Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Proiectul autostrazii suspendate propus de Sorin Oprescu a fost aprobat de CGMB

Proiectul autostrazii suspendate propus de Sorin Oprescu a fost aprobat de CGMB

Proiectul autostrazii suspendate
propus de Sorin Oprescu a fost aprobat

Proiectul de hotarare referitor la autostrada suspendata pe care primarul general Sorin Oprescu vrea sa o construiasca a fost aprobat de catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) cu 29 de voturi pentru si 16 impotriva.

Valoarea estimata a investitiei este de 6,83 miliarde lei, din care aproape 58 de milioane reprezinta cheltuieli pentru proiectare si asistenta tehnica.

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, joi, ca pentru materializarea acestui proiect ar putea fi cooptati investitori din China, SUA, Rusia si Coreea de Sud.

Nu vorbim despre bani de la buget, pentru ca nu ii avem. Va fi un parteneriat public-privat“, a spus Oprescu, care a adaugat ca proiectul de constructie ar fi trebuit sa inceapa pana acum, insa a fost respins de sapte ori.

Pana la sfarsitul mandatului, sper sa ma plimb pe ea“, a adaugata Oprescu, care a precizat ca lucrarile ar putea incepe, in functie de conditiile meteo, in primavara anului viitor.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice