Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Compania Ford a anunţat că va rechema în service peste 140.000 de autoturisme Focus

Compania Ford a anunţat că va rechema în service peste 140.000 de autoturisme Focus din cauza unei defecţiuni la ştergătorul din partea scaunului pasagerului, potrivit abcnews.go.com.

Reprezentanţii comisiei de verificări spun că problema pleacă de la sigilarea greşită a firelor electrice de la motorul ştergătorului.

Din această cauză, apa poate pătrunde în interior, oprind funcţionarea ştergătorului şi crescând riscul unui accident.

Reprezentanţii Ford Motor Co. au declarat că nu au fost înregistrate incidente până la acest moment.

Maşinile rechemate au fost construite între 1 august 2010 şi 18 octombrie 2011.
Acțiunea de remediere a problemei urmează să înceapă în luna mai, iar reprezentanţele Ford vor repara defecţiunea gratuit aflam de la Adevarul.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice