Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cele mai bune, ieftine asigurari rca online prin Asigurarea-RCA.ro

Asigurarea-RCA.ro intră pe piața asigurărilor online

Accord Broker de Asigurare lansează un nou portal pentru informarea, vânzarea online și comparare tarifelor practicate de principalele companii ce furnizeză asigurarea de răspundere civilă obligatorie.

Proiectul Asigurarea-RCA.ro a fost gândit începand din mai 2010, iar lansarea officială va avea loc pe 1 iulie 2011, având drept siglă și abordare un zâmbet.

Răzvan Moisescu, director operațiuni Accord Broker suștine ca noul portal aduce un plus de valoare utilizatorului online împreună cu o serie de avantaje: “Nu credem că cel mai ieftin tarif este automat și cel mai bun. Suntem bucuroși să oferim un serviciu prin care vizitatorul poate să se informeze înainte de a lua decizia finală.

Un exemplu banal, dar care este foarte important pentru conducătorii români care pleacă din țară, este valabilitatea poliței rca atunci când părăsești țara. Degeaba economisești alegând un tarif foarte ieftin, dacă esti întors de vamă pentru că nu ești asigurat.”

Site-ul conține un sistem de afișare al tarifelor în timp real, un sistem de tranzacție prin card precum și PayPal.

Totodată, interfața site-ului este extrem de intuitivă și usor de operat, în ciuda faptului că trebuie introdus un numar mare de informații cu caracter personal. “Am incercat să creăm mai mult decat un simplu site ci un mediu în care utilizatorii să se simtă în siguranță pentru că iți încredințează atât datele personale cât și cele financiare.

Proiectul este desfășurat de o companie de brokeraj, cu peste patru ani de experiență, iar echipa manageriala activează de mai bine de zece ani în asigurări si de douăzeci în finanțe/bănci.” afirmă Răzvan Moisescu.

Piața asigurărilor online este încă într-o fază incipientă, din cauza costurilor ridicate dezvoltării platformelor de calcul și a lipsei de întelegere din partea managerilor pentru ceea ce implică comerțul online.

De vreme ce există un număr foarte limitat de site-uri funcționale, prezența site-uli www.asigurarea-rca.ro este un plus pentru segment, atât datorită transparenței și încrederii transmise utilizatorilor, cât și modului de abordare al afacerii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice