Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Masini noi in Programul Rabla cu max 10000 euro

Ce masini se pot cumpara prin Programul Rabla cu maxim 10000 euro cash

Conform statisticii suma maxima pe care o familie din Romania o aloca cumpararii unei masini noi, chiar si prin Programul Rabla este suma de 10000 Euro.

Cel mai bine vândute maşini în cadrul programului “Rabla” sunt cele din gama inferioară de preţ, potrivit dealerilor şi importatorilor de pe piaţa locală. Pe de altă parte, ieftin înseamnă şi dimensiuni mai reduse, element de obicei incompatibil cu cei ce au o familie şi doresc un automobil nou şi spaţios.

Pentru aceştia, dealerii au lansat noi campanii de discounturi, care cumulate cu cele trei vouchere din cadrul programului de casare duc preţul maşinilor la mai puţin de 10.000 de euro.

Pentru a se încadra în segmentul maşinilor de familie, automobilele trebuie să se intre cel puţin în clasa compactă şi să aibă un portbagaj de peste 300 de litri.

Astfel, nu vom lua în calcul maşinile de clasă mini precum Chevrolet Spark sau mică precum Renault Clio sau Symbol, ci numai maşinile din segmentele superioare, atât sedanurile – maşinile în trei volume cu portbagaj complet separat de spaţiul destinat pasagerilor, cât şi hatchbakurile – maşinile cu cinci uşi în două volume.

Discounturile lansate au ca scop atragerea clienţilor persoane fizice, după o perioadă de aproape două luni în care vânzările de maşini s-au derulat aproape exclusiv către persoane fizice care nu utilizează programul de casare.

Cele mai mari discounturi din piaţă se regăsesc în cazul modelelor Ford Focus al cărui preţ este redus cu 6.560 de euro, de la 16.550 de euro la 9.990 de euro, discountul fiind compus din cel de 2.700 de euro care reprezintă cele trei vouchere a 900 de euro fiecare din cadrul programului “Rabla” iar diferenţa reducerea oferită de importator.

Pe locul secund se află Nissan Note cu o reducere de 5.510 de euro la 7.980 de euro, iar pe trei Seat Ibiza cu 5.089 de euro la 6.963 de euro afirma Ziarul Financiar ca sursa al acestei informatii.

Casarea maşinilor în cadrul unităţilor de tip REMAT a demarat pe 18 martie, în timp ce livrarea efectivă a maşinilor va avea loc în următoarele două săptămâni, pe măsură ce vor fi livrate maşinile, respectiv aprobate dosarele cu tichetele valorice.

Voi catre ce tipuri de masini optati daca vreti sa aplelati la Programul Rabla. Catre ce modele ?! Asteptam comentariile voastre cu pareri pro si contra subiectului discutat.

(Visited 60 times, 1 visits today)




Cartea de salvare a propriului autoturism






Alegeti si alte stiri                                                           






Articole din pagina principala





Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !



DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză



Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...









Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice