Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cum sa-ti faci un service auto? Piese auto, echipamente auto pentru service-uri auto

Piese auto, echipamente auto pentru service-uri auto

Nu putini au fost cei care si-au pus in gand dezvoltarea unui business personal in domeniul auto. Un service auto este o activitate placuta, utila, banoasa si atractiva pentru un barbat. Mai jos prin intermediul acestui comunicat de presa puteti sa aflati cum sa faceti un service auto si de unde sa achizitionati scule, piese auto si logistica ieftina pentru un service.

Mai jos va prezentam detalii despre cum sa-ti faci un service auto si cum sa-l echipezi si o lista cu furnizori de piese auto.

Achizitionarea de scule si echipamente reprezinta intotdeauna o decizie importanta pentru fiecare client. Investitia este una consistenta, iar intrebarile pe care le suscita o asemenea decizie sunt foarte numeroase.

De aceea, EuroQuip International vine in intampinarea clientiilor sai prin oferirea unei serii de promotii la scule si echipamente auto provenite de la furnizori de renume mondial: Rotary, Sealey, Usag, Millibar, Usi, Blackhawk, Ravaglioli, Prevost, Tecalemit, Dexion, etc.

Cu o experienta de 12 ani pe piata echipamentelor pentru service auto, EuroQuip International este unul dintre cei mai importanti distribuitori de scule si echipamente pentru service-uri auto din Romania.

Pe site-ul www.euroquip.ro, internautul poate gasi o gama diversificata de scule si echipamente auto: scule de mana si echipamente usoare, echipamente de diagnoza, elevatoare si cricuri de canal, compresoare, echipamente de echilibrat si dejantat roti, standuri de franare si de directie, cabine de vopsit si multe altele.

Prioritatea numarul unu a acestui distribuitor de scule, piese auto ieftine si echipamente este satisfacerea tuturor solicitarilor clientilor sai si livrarea unor echipamente performante. Euro Quip ofera o gama foarte bogata de scule si echipamente auto, avand posibilitatea de a dota complet orice service.

Vezi aici si o evolutuie statistica a pieselor si echipamentelor auto. In acelasi timp, asigura suportul tehnic si logistic necesar operarii si intretinerii produselor distribuite, precum si montarea echipamentelor, scolarizarea personalului ce le utilizeaza si interventia tehnica in cazul producerii unor defectiuni.

Partenerii Euroquip beneficiaza acum de promotii la scule si echipamente auto!

Comunicat de presa furnizat de Euroquip

(Visited 28 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice