Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Volvo Trucks oferă un manual al şoferului pentru fiecare şasiu, sub formă de aplicaţie pentru mobil sau tabletă

Volvo Trucks – primul producător care oferă un manual al şoferului pentru fiecare şasiu, sub formă de aplicaţie pentru mobil sau tabletă

Manualele de utilizare Volvo Trucks pentru şofer sunt de acum disponibile într-o nouă versiune pe internet şi pentru smartphones sau tablete. Intenţia este ca oricând şi oriunde, clienţii, şoferii şi tehnicienii să aibă acces la informaţii actualizate, specifice fiecărui şasiu.

În prezent, clienţii Volvo Trucks primesc un manual al şoferului tipărit, corespunzător şasiului achiziţionat. De acum înainte manualul va fi disponibil şi în formă digitală cu o funcţionalitate mărită.

Cu manualul nostru de utilizare digital, cel care îl foloseşte are oricând acces la toate informaţiile actualizate şi specifice fiecărui vehicul, chiar şi atunci când nu are conexiune internet. Funcţiile manualului digital fac orice căutare mult mai simplă. Sunt incluse filme instructive şi imagini ce prezintă cum pot fi operate cel mai bine diferitele funcţii ale camionului,” explică Malin Ersman, director de proiect Volvo Trucks.

Noul manual al şoferului poate contribui şi la îmbunătăţirea disponibilităţii camionului. Din moment ce inginerii de service pot vedea imediat cum este configurat exact camionul, le este uşor să răspundă mult mai repede întrebărilor clienţilor cu privire la toate funcţiile şi cum pot fi ele controlate.

Noul manual digital al şoferului de la Volvo Trucks este gratuit, fiind disponibil pentru modele Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM şi Volvo FMX, cu excepţia camioanelor construite în America de Sud.

Noul manual digital este disponibil deopotrivă pe internet sau ca aplicaţie pentru telefoane smart şi tablete prin AppStore şi Google Play.

Sursa Volvo Romania.


Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice