Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


Vânzările Mazda în România au crescut cu 17% în primele nouă luni

Vânzările Mazda în România au crescut cu 17% în primele nouă luni

Vânzările totale Mazda din primele nouă luni ale acestui an se află pe un trend ascendent, cu un total de 1.434 de unităţi comercializate, ceea ce reprezintă o creştere cu 17% comparativ cu perioada ianuarie – septembrie 2016, când s-au înregistrat 1.221 de autovehicule vândute.

Cel mai comercializat model în perioada menţionată a fost Mazda3, cu 529 de unităţi vândute, progres de 44% faţă de 2016, iar modelele SUV ale mărcii, CX-3 şi CX-5 au obţinut, de asemenea, creşteri importante, cu 16%, respectiv 4%.

Legendara Mazda MX-5, singura mașină din istorie care a câștigat ambele premii Mașina Anului în Lume și Mașina cu cel mai bun Design din Lume în 2016, dar şi titlul de cel mai bine vândut roadster din lume, îşi păstrează rangul şi pe piaţa din România, având o creştere a vânzărilor de 75% în perioada ianuarie-septembrie 2017, faţă de perioada similară a anului trecut.

Şi luna septembrie a adus pentru Mazda vânzări semnificative în România. Astfel, modelele mărcii comercializate pe piaţa locală – Mazda2, Mazda3, Mazda6, CX-3, CX-5 şi MX-5 – au înregistrat un total de 231 de unităţi vândute, cu 40% mai mult comparativ cu aceeaşi lună din 2016, când s-au înregistrat 165 de autovehicule vândute.

Mazda3 își păstrează poziția de lider și în această lună, cu un total de 84 de unităţi comercializate, un plus de 127% faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Al doilea cel mai vândul model al producătorului japonez în România, în septembrie, este SUV-ul compact CX-5, cu o creştere de 55% (59 de vehicule comercializate).

Toate modelele mărcii dispun de un pachet complet de beneficii: finanţare avantajoasă de la 1,99% dobândă prin UniCredit Leasing, garanţie 5 ani în limita a 150.000 de km și preţuri speciale.

Cu un design complet nou la interior și la exterior, cea mai nouă generație Mazda CX-5, lansată pe piaţa europeană în cadrul Salonului Auto de la Geneva în martie anul acesta, este disponibilă şi în România, la toți dealerii autorizaţi Mazda. SUV-ul a primit cinci stele, cotația maximă, la testele de siguranță desfășurate în cadrul celei mai recente sesiuni EuroNCAP, organizaţia independentă care evaluează siguranţa maşinilor noi în Europa.Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice