Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


Autocamionul Renault Trucks T a fost desemnat “Autocamionul Anului 2015” de ITOY

Renault Trucks T a fost votat Autocamionul Anului 2015

În data de 23 septembrie 2014, Renault Trucks T a fost votat “Autocamionul Anului 2015” de către juriul International Truck of the Year (ITOY) alcătuit din 25 jurnalişti din presa internaţională de specialitate.

Gianenrico Griffini, preşedintele juriului, i-a înmânat prestigiosul trofeu lui Bruno Blin, Preşedintele Renault Trucks, în timpul celei de-a 65-a ediţie a expoziţiei de Vehicule Comerciale IAA de la Hanovra.

Adunând 129 de puncte, 48 de puncte in faţa celui mai apropiat rival, Renault Trucks T a câştigat prestigiosul premiu “Autocamionul Anului 2015” pe 23 septembrie la expoziţia de Vehicule Comerciale IAA Hanovra.

Juriul, alcătuit din 25 de jurnalişti specializaţi în vehicule comerciale, reprezentând 25 de reviste internaţionale, a decis că Renault Trucks T este vehiculul care a adus cea mai mare contribuţie transportului rutier în acest an.

Juriul International Truck of the Year a acordat premiul pentru Renault Trucks T în baza a mai multor criterii: inovaţiile tehnologice, confortul, siguranţa, performanţa on-road, economiile de combustibil, aspectul ecologic şi costul total al utilizării (TCO).

Juriul a subliniat calităţile camionului Renault Trucks T, menţionând în mod special soluţiile aerodinamice ieşite din comun, dar şi confortul oferit şoferilor atât în mers cât şi atunci când se odihnesc.

“Renault Trucks T combină calităţile modelelor de vârf anterioare ale mărcii cu ultimele inovaţii tehnologice în domeniul vehiculelor comerciale,” a rezumat Gianenrico Griffini, Preşedintele Juriului International Truck of the Year (ITOY). “Toate acestea au dus la una dintre cele mai semnificative lansări din ultimii ani.

Atunci când i-a fost înmânat premiul, Bruno Blin, Preşedintele Renault Trucks a declarat: “Sunt încântat să primesc acest premiu în numele Renault Trucks şi aş dori să îl dedic tuturor celor care lucrează în compania şi în reţeaua noastră în întreaga lume. Suntem mândri de acest premiu care va aduce sentimentul de mândrie tuturor celor care vor cumpăra sau conduce camioanele noastre.

 

De asemenea a mai adăugat: “În urmă cu un an, Renault Trucks a intrat într-o nouă eră odată cu lansarea simultană a întregii game. Acest premiu este cel mai bun mod posibil de a scoate în evidenţă noua identitate Renault Trucks. Sunt convins de faptul că recunoaşterea calităţilor modelului Renault Trucks T de către jurnalişti specializaţi şi independeţi din 25 de ţări europene, va constitui un argument puternic pentru câştigarea unor noi clienţi.

Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Loading...
watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice