Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Noul BMW Seria 2 Gran Coupé

BMW continuă ofensiva actuală de modele a mărcii, în timp ce dezvoltă un concept inovator de automobil pentru segmentul compact premium. Pe parcursul conferinţei de presă anuale, directorul executiv al BMW AG, Harald Krüger, a anunţat prezentarea primului BMW Seria 2 Gran Coupé. Prin coupé-ul cu patru uşi elegant şi sportiv, producătorul de automobile premium îşi completează gama din segmentul compact cu un model foarte orientat spre design destinat publicului urban şi modern. Conceptul unui coupé cu patru uşi, deja unul de succes în clasele superioare, va combina în viitor charisma dinamică şi designul expresiv cu posibilitatea utilizării cotidiene şi în segmentul compact premium. Primul BMW Seria 2 Gran Coupé îşi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Los Angeles, în noiembrie 2019, lansarea pe piaţa globală fiind prevăzută să înceapă în primăvara 2020.

BMW Seria 2 Gran Coupé impune accente noi în ceea ce priveşte individualitatea, estetica şi emoţia în segmentul compact premium. Combină designul emoţional cu sportivitatea li cele mai noi inovaţii în tehnologia de operare şi conectivitate. Prin urmare, BMW Seria 2 Gran Coupé oferă condiţiile ideale pentru a atrage un nou public-ţintă spre plăcerea condusului specifică BMW. BMW oferă deja o gamă unică de modele compacte pentru diferite cerinţe şi public-ţintă care este fără egal în acest mediu competitiv. BMW Seria 2 Gran Coupé va aduce, din nou, un impuls în această clasă. Se bazează pe cea mai nouă arhitectură BMW cu tracţiune faţă şi împarte numeroase dezvoltări tehnologice cu noul BMW Seria 1, care va fi prezentat şi el pe parcursul anului 2019.

BMW Seria 2 Gran Coupé a fost conceput ca o ofertă globală, care constituie o completare atractivă, în special pentru pieţele în care cumpărătorii de automobile prezintă o afinitate deosebită pentru modelele notchback. Ca alternativă exclusivă la sedanul clasic, coupé-ul cu patru uşi se adresează tuturor clienţilor care preferă un design sofisticat şi un aspect sigur de sine şi în segmentul compact.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice