Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


Hyundai Elantra facelift – disponibil în România la 14.016 euro cu TVA inclus

Noul model Hyundai Elantra facelift – disponibil în România la 14.016 euro cu TVA inclus 

Hyundai Elantra facelift este disponibil în reţeaua de distribuţie Hyundai Auto România începând din primăvară anului curent. Acest model poartă amprenta liniei de design specifică Hyundai, „fluidic sculpture”. Elantra facelift este disponibil în reţeaua de distribuţie autorizată Hyundai Auto România, cu preţuri începând de la 14.016 euro cu TVA inclus (12.516 euro prin Programul de Înnoire a Parcului Auto Naţional 2014).

Noul Hyundai Elantra, un model cu stil

Dezvoltat pe baza succesului înregistrat de modelul anterior, Elantra facelift completează perfect gama de modele Hyundai, caracterizată prin design deosebit, confort şi calitate. Aceste atribute au primit recunoaştere la nivel internaţional, Hyundai Elantra câştigând titlul european Autobest 2012 şi Maşina Anului 2012 în America de Nord şi Canada.

În România, Hyundai Elantra facelift este disponibil cu motorizare pe benzină, Gamma 1.6 litri MPi D-CVVT, compatibilă Euro V. Propulsorul este echipat cu distribuţie variabila D-CVVT şi livrează o putere de 132 CP. De asemenea, posesorii acestui model Elantra au posibilitatea de a opta între transmisia automată şi cea manuală, ambele dotate cu şase trepte de viteză.

Elantra facelift se diferenţiază de generaţia anterioară în materie de design, printr-o grilă reconstruită, proiectoare de ceaţă, bară de protecţie faţă, dar şi prin remodelarea părţii din spate. Deşi ampatamentul modelului Elantra a rămas neschimbat, măsurând 2700 mm, dimensiunile noii versiuni au fost adaptate pentru a genera mai mult spaţiu, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagaje (mai lung cu 20 mm).

La nivel local, clienţii pot opta pentru două variante de echipare, ce asigură confort şi siguranţă. În interior, Elantra facelift dispune de o serie de îmbunătăţiri, care redefinesc experienţa de condus. Noul sistem opţional de afişare Supervision Cluster, tip LED, care măsoară 3,8 inch prezintă o varietate de informaţii la o claritate de înaltă rezoluţie. În plus, clienţii pot beneficia de un sistem audio cu un afişaj de 4,3 inch.

Pentru o mai bună iluminare, Hyundai oferă un sistem de lumini de zi cu tehnologie LED, dar şi proiectoare de ceaţă. Nouă formă alungită a farurilor evidenţiază caracterul dinamic al sedanului compact.

Modelul Elantra facelift beneficiază de pachetul Hyundai 5 Year Triple Care – cel mai competitiv pachet de servicii post-vânzare disponibil pe piaţa locală. Acest serviciu include cinci ani garanţie integrală fără limită de kilometri, cinci ani asistenţă rutieră şi cinci ani verificări tehnice periodice gratuite.Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Loading...
watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice