Asigurari RCA Ieftine 2019 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Hyundai dezvăluie primele schiţe ale noului model Tucson

Hyundai dezvăluie primele schiţe ale noului model Tucson

Hyundai a dezvaluit astazi primele schite de design ale noului model Tucson, un SUV de clasa compacta, care va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva, pe 3 martie 2015.

Peter Schreyer, Presedinte si Chief Designer Hyundai Motor Group, a declarat: “Noul Tucson va contribui la ascensiunea imaginii Hyundai la nivel global. Formele indraznete confera modelului un aspect impunator. Designul este caracterizat de suprafete fluide si proportii indraznete. In plus, grila hexagonala dinstinctiva subliniaza apartenenta modelului la familia Hyundai.

Tinuta atletica este accentuata de proportiile dinamice si de liniile elegante. In partea frontala, grila hexagonala cu rama cromata uneste cele doua blocuri optice, pentru un aspect remarcabil.

Hyundai Motor s-a impus pe segmentul SUV, cu peste un milion de unitati comercializate in Europa incepand din anul 2000, momentul lansarii modelului Santa Fe.

Primele schite ale modelului Tucson, inclusiv detalii de design oferite de Peter Schreyer, pot fi vizualizate intr-un film de prezentare

Premiera mondiala a noului model Tucson va avea loc in cadrul conferintei de presa Hyundai Motor, de la Salonul Auto de la Genera 2015, in hala 1, pe 3 martie 2015 afirma Tiriac Auto ca sursa citata.

Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice