Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


Formula 1: Olandezul Verstappen va pilota pentru Toro Rosso

Formula 1: Olandezul Verstappen va pilota pentru Toro Rosso din sezonul viitor

Tânărul pilot olandez Max Verstappen, în vârstă de 16 ani, va concura pentru Torro Rosso în ediția viitoare a Campionatului Mondial de Formula 1, în locul francezului Jean-Eric Vergne, a anunțat marți echipa italiană afirma Agerpres.

Fiul lui Jos Verstappen — pilot de Formula 1 în anii ’90 și începutul anilor 2000—, Max Verstappen va avea 17 ani la primul său Mare Premiu din 2015 și va deveni, astfel, cel mai tânăr pilot care va lua startul într-o cursă de Formula 1. Alături de rusul Kviat (20 ani), Toro Rosso va avea cel mai tânăr duo de piloți din Marele Circ.

Max Verstappen a înregistrat în acest sezon opt victorii în Formula 3, în care ocupă locul secund în clasamentul general, după 9 dintre cele 11 etape ale sezonului.Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Loading...

Comments are closed.

watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice