Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


De ce sa NU alegem anvelope resapate si/sau anvelope second hand (uzate) ? Anvelopele noi costa la fel !

De ce sa NU alegem anvelope resapate si/sau avelope second hand (uzate) ? Anvelopele noi costa la fel !

Datorita pretului destul de ridicat al anvelopelor noi pe bucata si nevoia de achizitie a cel putin 4 anvelope noi, pretul mediu pe patru anvelope noi se ridica in jurul sumei de 1000 Lei noi. Acest pret este unul mediu, in raport pret calitate si nivelul anvelopelor pentru acest pret este unul mediu. Cauciucurile auto de top pot ajunge si la 400 Lei noi bucata, totalul sarind cu montaj spre 1200 – 1300 lei noi.

Datorita acestei cheluieli mari, multi romani apeleaza la cauciucuri second hand sau resapate. Anvelopele second hand uzate sau resapate nu se pot compara cu cele noi iar periaoda medie de folosire este sa zicem maxim 1-2 ani. Uzura pe o anvelopa resapata apare mai repede decat pe un cauciuc nou.

Am mai jos doua video-uri de pe YouTube care va vor exemplifica cum se fabrica si care este procesul de realizare al unei avelope second hand si a unei anvelope resapate.

Iata cum se repara o anvelopa uzata, o anvelopa second hand:

Iata cum se fac anvelopele resapate:

Pretul anvelopelor usate este cuprins intre 80 lei si 150 lei.

In acesti bani, puteti cumpara anvelope Debica, Sava sau Fulda. Nu se ridica la nivelul Michelin sau GoodYear dar sunt OK.Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Loading...
watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice