Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


Dani Sordo şi Bryan Bouffier vor lua startul în Raliul Germaniei la volanul modelului Hyundai i20 WRC

Dani Sordo şi Bryan Bouffier vor lua startul în Raliul Germaniei la volanul modelului Hyundai i20 WRC

Echipa Hyundai Shell World Rally a nominalizat piloţii care vor participa în etapa a noua din Campionatul Mondial de Raliuri. La sfârşitul lunii august, Dani Sordo şi Bryan Bouffier vor lua startul în Raliul Germaniei, alături de Thierry Neuville, pilotul principal al echipei.

Thierry Neuville şi Nicolas Gilsoul, copilotul său, vor participa la etapa WRC din Germania, alături de modelul Hyundai i20 WRC cu numărul 7. Spaniolii Dani Sordo şi copilotul său Marc Marti, vor concura cu modelul i20 WRC cu numărul 8, pentru a patra oara în acest sezon competiţional, într-o etapă de raliu pe asfalt, pe care au câştigat-o sezonul anterior.

Bouffier, fost pilot de teste Hyundai Motorsport, se va alătura echipei Hyundai Shell World Rally pentru prima sa etapă la volanul unui Hyundai i20 WRC, împreună cu Xavier Panseri, copilotul său. Francezul a reuşit să câştige Raliul Antibes, fiind pilotul care a obţinut prima performanţă notabilă la bordul unui model Hyundai i20 WRC în cadrul unui raliu.

Sunt încântat să mă alătur echipei Hyundai cu ocazia etapei din Germania. S-au înregistrat progrese impresionante faţă de testele realizate anul anterior şi sunt onorat că am făcut parte din programul Hyundai Motorsport la revenirea în WRC. Aştept cu interes debutul meu alături de echipă la Campionatul Mondial de Raliuri. Am muncit mult să dezvoltăm maşina în cadrul testelor, însă nimic nu se compară cu provocările unei etape din WRC. Faptul că fac parte din echipă alături de Thierry şi Dani este un privilegiu şi voi face totul pentru a contribui la dezvoltarea maşinii într-un mediu foarte competitiv”, a declarat Bryan Bouffier.

Echipa Hyundai Shell World Rally va fi prezentă cu trei echipaje la etapa din Germania şi va continua dezvoltarea maşinii în sezonul de debut din WRC. Neozeelandezii Hayden Paddon şi John Kennard vor lua startul în Raliul Finlandei, însă nu vor participa la Raliul Germaniei.Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Loading...
watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice