Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Programare online RAR. Cum sa te programezi online …

Programare online RAR

Soferii pot face programari online la Registrul Auto Roman sau pot anula o programare obtinuta anterior, dupa ce proiectul “Call Center National” a fost lansat recent, anunta institutia pe site-ul propriu.

Potrivit sursei citate, pentru a obtine o programare online sunt necesare doar 3 etape: completarea formularului cu date despre vehicul, alegerea zilei si orei preferate si obtinerea numarului de programare.

Proiectul “Call Center – National”, ce face parte din strategia de dezvoltare a Registrului Auto Roman (RAR), a fost lansat recent, demersul vizand reconfigurarea actualului mod prin care clientii isi fac programare la activitatile RAR – RA, anunta institutia pe site-ul propriu.

Conform sursei citate, printre avantajele sistemului “Call Center – National” se numara incarcarea uniforma a reprezentantelor RAR, precum si accesul rapid al clientului la operatorul care efectueaza programarea telefonica, alternativa programarii in judete limitrofe, daca intervalul de asteptare este mai mic.

De asemenea, timpul de reactie va fi foarte scurt si actiunile uniforme in cazurile de crestere temporara a numarului de solicitari de programare.

Din punctul de vedere al eficientei de timp este vorba despre reducerea de la o ora si jumatate la maximum 10 minute a timpului in care clientul reuseste sa apeleze Registrul Auto Roman si ulterior sa-si faca programarea. In prezent, cu actualul sistem, perioada in care apelul clientului catre RAR prezinta ocupat, este foarte lunga. Ii asiguram pe toti clientii nostri ca RAR va deveni un serviciu operativ prompt si eficient, dar si de faptul ca serviciile Regiei vor ramane la acelasi standard de calitate, astfel incat niciun autovehicul care va iesi de pe poarta RAR sa nu puna in pericol viata oamenilor“, a punctat George Adrian Dinca, director Registrul Auto Roman.

E un sistem ce va fi implementat in urmatoarea perioada, astazi avem 11 operatori, dorim sa marim numarul cu inca 20 de operatori. Speram ca in cel mai scurt timp va fi apreciat acest serviciu prin reducerea timpilor de asteptare pentru serviciile prestate de RAR. E un pas spre organizarea tuturor serviciilor de control si siguranta a circulatiei din subordinea Ministerului Transporturilor”, a completat si ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.

Pentru programari online RAR 2013, urmariti acest link.

Sursa

(Visited 29 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice