Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


SIAMB 2012 – Masini prezentate (poze)


Nu pleca la drum fara Polita De Raspundere Civila. Cumpara Asigurarea RCA! Nu uita si de rovinieta / tariful de trecere pod Fetesti. Porneste la drum in siguranta si responsabil!!

SIAMB 2012 – Masini prezentate (poze)

SIAMB şi-a deschis pe 4 aprilie porţile pentru publicul larg şi îi aşteaptă pe bucureşteni până duminică la ora 18:00.

Chiar dacă, nu se poate compara cu evenimentele similare de la Geneva sau New York, Salonul din faţa Casei Poporului are cu ce atrage.

Noile modele prezentate în premieră naţională sunt: Opel Ampera, Mercedes-Benz SL, Ford Ranger şi Isuzu D-Max.

Principala atracție: Mercedes A-Class. Dezvelit în premieră mondială la Geneva, noua compactă de la Mercedes-Benz poate fi văzută de publicul autohton la SIAMB 2012.

Cu un design impunător, plin de tehnologie și motoare puternice ( 211 CP), A-Class vine și cu o doză de ecologie, având o emisie de noxe de 99g/km. Pe lângă modelul compact, Mercedes mai aduce, printre altele și pe SL-Class Roadster.

Legendara Chevrolet Camaro, monstrul cu 432 CP, este una dintre maşinile de la SIAMB 2012 în faţa cărora nu poţi să rămâi indiferent. La o aruncătură de băţ de Chevrolet Camaro, se află Spark, Aveo, Cruz, Captiva și Orlando.

Forza Rossa a venit la SIAMB 2012 cu exponate de la Lotus, printre care Evora, Exige S și Elise. În zona moto, vedeta incontestabilă este Ducati Streetfighter. Lansat în România pe 25 februarie, acesta are 132 CP și o greutate de doar 169 kg. Alături de Streetfighter, Ducati i-a mai adus pe Monster, Hypermotard, Multistrada, Superbike.

Printre mărcile auto care pot fi admirate zilele acestea la SIAMB 2012 se mai numără: Volvo, Ford , Citroën, Skoda , Seat, Kia, Hyundai, Isuzu.

În secţiunea moto, mai găsiţi următoarele mărci: Triumph, Bombardier, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Arctic Cat și biciclete electrice PG.

Din păcate, la salonul internaţional din Piaţa Constituţiei lipsesc mărci de referinţă din România, precum Dacia, Renault sau Volkswagen.

Sursa poze, Realitatea si Adevarul.


Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice