Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Hyundai semneaza parteneriatul cu Vodafone in vederea dezvoltarii tehnologiilor de comunicare dedicate clientilor auto europeni

Hyundai semneaza parteneriatul cu compania de telefonie mobila Vodafone in vederea dezvoltarii tehnologiilor de comunicare dedicate clientilor si partenerilor auto europeni

Hyundai Motor Group a incheiat un parteneriat cu Vodafone Global Enterprise, sucursala Vodafone responsabila cu serviciile de comunicare la nivel multinational, cu scopul de a explora oportunitatile de dezvoltare a sistemelor de comunicare in Europa. Colaborarea, semnata in cursul zilei de 28 februarie, va consolida pozitia Hyundai ca furnizor de autovehicule cu un grad ridicat de tehnologizare IT si va atrage un public tot mai larg catre marca auto.

In cadrul parteneriatului, Hyundai isi va indrepta atentia catre dezvoltarea sistemelor IT pentru autovehicule, pe baza retelei de comunicare Vodafone operationale la nivel european. Parteneriatul va livra solutii IT orientate catre necesitatile posesorilor auto.

Prin colaborarea cu renumitul operator de telefonie Vodafone, Hyundai Motor Group are ca scop dezvoltarea de servicii IT superioare, destinate modelelor Hyundai comercializate la nivel european. Actiunea reprezinta inca un pas in vederea pozitionarii Hyundai in topul constructorilor auto pe batranul continent,” a declarat vice-presedintele Hyundai Motor, Lee Hyun-Soon.

Reteaua Vodafone de inalta performanta si solutiile sale de gestionare a conexiunilor wireless la nivel mondial reprezinta atuul nostru perfect in suportul adus catre Hyundai Motor Group pentru dezvoltarea de noi servicii si sisteme de comunicare,” a declarat Nick Jeffery, CEO Vodafone Global Enterprise. “Aceasta colaborare va livra o experienta de calitate superioara soferilor europeni.”

Hyundai a intordus sistemul BlueLink cu ocazia Salonului de Servicii Electronice (CES) desfasurat anul acesta la Las Vegas, prezentand aceasta tehnologie informatica avansata, dedicata modelelor sale.

Sursa: Tiriac Auto & Vodafone

Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice