Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Google Car, viitorul industriei auto?


Nu pleca la drum fara Polita De Raspundere Civila. Cumpara Asigurarea RCA! Nu uita si de rovinieta / tariful de trecere pod Fetesti. Porneste la drum in siguranta si responsabil!!

Imperiul Google priveste cu atentie spr viitor. Iar viitorul Google include si industria autovehiculelor rutiere.

Gigantul Google a pornit un proiect Google Car ce se doreste a fi un initiator al tehnologiilor self-drive si a sigurantei la volan. Daca piata softurilor GPS este bine marcata prin Google Maps, Google Car impreuna cu hartile si senzorii de apreciere – pot fi un punct de reper in viitorul proiect auto.

Masinile Google sunt dotate cu harti si senzori capabili sa prelucreze datele in absenta pilotului uman care sa manevreze volanul, identificand situatiile in care trebuie sa franeze, sa evite obstacole sau sa urmeze traiectoria unei curbe stradale.

La prima vedere Google Car pare un proiect futurist, de anvergura. Google va pune accent pe calitate, tehnologie. Impreuna cu constructorii auto acest proiect, in curand, va fi regasit poate pe orice tip de masina.

Google Car – inregistrare de pe locul din dreapta:

Google Car – inregistrare din exterior:

Google Car – inregistrare din locurile din spate:


Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice