Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cele mai bune alarme auto


Nu pleca la drum fara Polita De Raspundere Civila. Cumpara Asigurarea RCA! Nu uita si de rovinieta / tariful de trecere pod Fetesti. Porneste la drum in siguranta si responsabil!!

Cum sa iti protejezi masina de noile tehnici de furt cu cele mai bune alarme auto!

Zilele acestea s-a vorbit in presa despre o noua modalitate de a sparge masinile. Ideea vehiculata a fost ca hotii pot bruia semnalul dat de telecomanda, ceea ce face ca masina sa nu se mai inchida si, astfel, sa permita furturile. Falcon Electronics, specialistul in sisteme de securitate, te invata cum sa-ti protejezi masina cu sistemele Viper.

Sistemele (alarme auto) Viper iti confirma cu beep-uri generate de sirena masinii daca aceasta a primit comanda de incuiere sau descuiere data prin intermediul telecomenzii, indiferent daca cineva bruiaza frecventa telecomenzii si masina ramane descuiata. Astfel, in momentul in care masina ta nu s-a incuiat, nu vei primi avertizari sonore despre acest lucru. In felul acesta, afli rapid cauza si poti actiona in consecinta.

Toate aceste atentionari sunt valabile pentru sistemele de securitate Viper cu telecomanda. Cei care detin un sistem cu pager beneficiaza de un plus de siguranta datorita comunicarii bidirectionale, cu ajutorul careia pagerul iti afiseaza prin pictograme daca masina ta a executat sau nu comanda data.

Importate si distribuite de Falcon Electronics, sistemele Viper sunt cele mai performante sisteme de securitate din Romania. Acestea pot fi achizitionate de pe www.store.falcon.ro si din magazinele Falcon Electronics din toata tara la preturi cuprinse intre 490 si 1870 LEI.

Viper este cel mai bine vandut sistem de securitate auto din Romania. Sistemul de securitate Viper a fost proiectat conform unor standarde tehnice si de calitate foarte inalte, ceea ce a facut ca Viper sa devina sinonim cu siguranta automobilului.

Sistemele Viper sunt produse de Directed Electronics, cea mai mare firma producatoare de sisteme de protectie pentru vehicule din lume. Aceasta este detinatoare a peste 20 de patente in domeniul tehnologiei electronice de varf si a peste 50 de brevete de inventii si inovatii, fiind certificata ISO9001.

In Romania, importatorul oficial al sistemelor de securitate Viper este Falcon Electronics. Produsele se gasesc in toate showroom-urile Falcon din tara (Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca), precum si in reteaua sa de distribuitori autorizati.


Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice