Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Honda recheamă 700.000 de automobile pentru reparaţii


Descopera cel mai bun card! Integreaza cadrurile tale ING, BCR, etc in CURVE CARD. Evita comisioanele bancare! Primeste gratuit cardul si 5 Lire cu CURVE Card! Plateste cu cardul tau CURVE la cursul interbancar!! Mai bun ca Revolut!

Constructorul auto Honda recheamă pentru reparaţii 700.000 de automobile în întreaga lume, din cauza unei piese defecte.

Defecţiunea poate duce la oprirea motorului imediat după pornirea acestuia şi, în cel mai rău caz, împiedică repornirea.

În state din afara Japoniei sunt rechemate 525.000 de autovehicule, din gamele Freed, Fit şi City. În Japonia, acţiunea are în vedere maşini din două modele, produse între septembrie 2007 şi noiembrie 2009, informează Mediafax.

Honda a anunţat că nu are cunoştinţă de niciun accident produs din cauza defecţiunii.

Constructorii auto niponi recurg în general la acţiuni de rechemare de amploare pentru a corecta probleme uneori minore ale maşinilor, notează AFP.

Honda a anunţat la sfârşitul anului trecut că va verifica, în vederea reparării ,1,35 milioane de maşini Fit la nivel mondial, autovehiculele putând avea probleme la instalaţia electrică a farurilor.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice