Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Acte necesare obtinerii permisului auto


Descopera cel mai bun card! Integreaza cadrurile tale ING, BCR, etc in CURVE CARD. Evita comisioanele bancare! Primeste gratuit cardul si 5 Lire cu CURVE Card! Plateste cu cardul tau CURVE la cursul interbancar!! Mai bun ca Revolut!

Acte necesare obtinerii permisului auto

– Fisa de scolarizare (vezi pagina FORMULARE) – ATENTIE ! – In cazul in care se solicita examinarea pentru mai multe categorii/subcategorii se vor prezenta dosare separate pentru fiecare categorie.

– Chitanta de examinare – se achita la Directia Fiscala – Serviciul Taxe si Impozite Locale ;

– In cazul in care se solicita examinarea pentru mai multe categorii/subcategorii se vor solicita chitante separat pentru fiecare categorie/subcategorie.

– Cazierul judiciar

– Chitanta contravaloare permis de conducere – se achita la CEC – 68 RON

– Copie buletin identitate

– Dosar plic

– Cazierul judiciar este valabil 6 luni

– Candidatul declarat respins se va prezenta la ghiseul de inregistrare (la intrarea in sala de examinare teoretica) pentru reprogramare la examen, dupa 15 zile de la data examinarii

– Candidatul declarat admis se va prezenta la ghiseul de eliberari documente pentru ridicarea dovezii inlocuitoare a permisului de conducere a doua zi dupa ce a fost declarat admis la examen. Permisul de conducere se editeaza la Bucuresti si va fi trimis prin posta la domiciliul detinatorului in termen de maxim 10 zile.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice